Train je hond in 8 weken

Jouw hond is je allerbeste vriend... Het is een schatje, jullie zijn veel samen, je kunt er alles tegen zeggen, hij kan enkele trucjes zoals pootje en high five ... maar ... hij luistert echt niet wanneer je iets vraagt. Je spreekt allerlei woorden en zinnen uit dus hoe kan hij de boodschap nu niet begrijpen?! Je zou graag hebben dat hij beter reageert. Maar hoe doe je dat en waar begin je? Je hebt al wel wat opgezocht en geprobeerd maar je hebt het gevoel wat aan te modderen. Je wilt er echt geen robot van maken en streng of hard zijn ligt helemaal niet in jouw aard. En dat hoeft helemaal niet. Je kunt jouw hond ook goed trainen op een positieve, zachte manier (oef, gelukkig!).

Wil jij beter leren communiceren met jouw hond? Let me help you!

Deze online cursus is voor jou als:

- Je ervaart in het dagelijks leven verwarrende/vervelende/frustrerende situaties of momenten waarbij je geen idee hebt hoe je jouw hond kunt sturen omdat hij niet naar je luistert. Hierdoor twijfel je aan jezelf.

- Jouw hond speelt met je voeten en je geduld wordt regelmatig op de proef gesteld. Hij lijkt wel bananen in zijn oren te hebben.

- Jouw hond gaat makkelijk over je grenzen heen en dat maakt je onzeker.

- Je hebt een gezin en er ontstaan soms discussies over wat/hoe wel/niet. Je wilt iedereen op één lijn krijgen.

- Je krijgt vaak te horen dat jouw hond "dominant" of "de baas" is. Je zou "te soft" of "te lief" zijn om je hond te trainen.

- Je wilt de band met jouw hond versterken en meer connectie ervaren op een manier die goed voelt voor beide.

- Je hebt nooit eerder training gevolgd (vb. geen tijd, te ver, geen match, geen aanbod, lockdown, je vond dat niet nodig, ...) of je hebt net een nieuwe hond (pup of herplaatser) en je begint van nul.

- Je bent ooit afgehaakt omdat je een slechte ervaring had met je toenmalige trainer/instructeur (vb. autoritaire, harde aanpak), omdat grote groepen te afleidend zijn, omdat je hond ontrainbaar lijkt en/of omdat je het toen niet leuk vond. Hierdoor heb je de training nooit in praktijk kunnen omzetten.

- Je beseft dat je een basistraining kunt gebruiken voor jezelf én jouw hond maar je wilt geen robot drillen. Je ziet door de bomen het bos niet meer hoe je dat dan best aanpakt. Je probeert vanalles op goed gevoel, maar je merkt geen vooruitgang.

Wie is Laura?

8 jaar geleden kwam mijn eerste hond Aiko in mijn leven (shiba inu reu). Ik leerde op de lokale hondenschool op een autoritaire manier met hem omgaan met focus op gehoorzaamheid. Dit voelde écht niet goed. Ik wou helemaal niet streng en hard zijn, wel een goede band opbouwen, hem leren begrijpen en samen leuke dingen doen. Ik ben er na een aantal maanden gestopt en volgde mijn eigen weg. Ik schoolde mezelf volledig om en ben intussen 2 jaar actief als hondencoach die het verschil maakt. Ik begeleid hondeneigenaren met honden van alle rassen en leeftijden, om een positieve opvoeding en training te leren toepassen in praktijk.

Via mijn coaching hoef je geen jarenlange zoektocht te maken en kostbare tijd te verliezen met vanalles te proberen. Je hond trainen is ook mogelijk zonder dat jij dé baas moet spelen!

Dit ga je leren:

- Je leert op slechts 8 weken de fundering van een positieve training in praktijk toepassen. Het leertempo per hond en mens verschilt maar deze online training is voor iedereen haalbaar, ook de koppige en 'moeilijke rassen'

- Je leert welke veelgemaakte fouten bij hondentraining je best vermijdt en waar jij rekening mee moet houden.

- Je leert gewenst gedrag aan door linken te leggen tussen welke (no-nonsense) commando's je in welke situaties kunt gebruiken i.f.v. de balans en veiligheid (o.a. aandacht, recall, impulscontrole, ontspannen wandelen aan de lijn)

- Je zorgt voor structuur, met duidelijke regels en communicatie, waardoor je consequent bent, en stelt duidelijke verwachtingen wat leidt tot meer rust en vertrouwen.

- Je bakent grenzen af en kunt beter (on)gewenst gedrag gaan sturen waardoor je je leiderschapsrol opneemt wanneer dit nodig is.

- Je geeft jouw angstige/onzekere hond meer zelfvertrouwen en verhoogt hiermee zijn welzijn.

- Je leert jouw hond zijn gevoelens en reacties observeren tijdens het trainen en hoe je dit kunt interpreteren.

- Je krijgt meer inzicht in de beleving en mogelijkheden van jouw hond: wat vindt hij leuk, wat kan hij goed, wat leidt hem snel af, wat trekt zijn aandacht, wat werkt wel/niet bij hem, wat denkt hij, wat voelt hij, wat heeft hij nodig, etc.

- Je krijgt meer inzicht in hoe jij zelf overkomt op jouw hond waardoor je beter gaat communiceren en jullie meer connectie ervaren.

- Door alle veranderingen die je doorvoert en de nieuwe activiteiten die je met je hond onderneemt, versterk je jullie relatie.

Let op: deze cursus focust zich op het aanleren van de fundering van een positieve training. Je leert gewenst gedrag aan. Chronisch ongewenst gedrag/gedragsproblemen worden hier niet behandeld vb. trekken aan de lijn, uithalen naar andere honden, omgaan met agressie, blaffen, verlatingsangst, etc. Hiervoor is 1 op 1 coaching op maat nodig. Met deze cursus kan je zeker wel een goede start maken om zelfstandig aan de slag te gaan.

Praktisch

- Gedurende 8 weken leer je 7 verschillende praktijkgerichte commando's (no-nonsense!) met verschillende oefeningen die je meteen kunt toepassen in dagdagelijkse situaties. Dit vormt de fundering van jouw positieve training. (t.w.v. €170)

- De oefeningen worden stap voor stap uitgelegd, beschreven en voorgedaan. Deze komen in videoformaat in een online leerplatform (incl. app) waar je voor onbepaalde duur toegang toe krijgt zodat je alles kunt herbekijken op jouw tempo waar en wanneer je wilt (incl. toegang tot alle toekomstige updates)

- Je krijgt aanvullend omkaderingstheorie, tips & tricks, do's en don'ts rond positief trainen. (t.w.v. €150)

- Alle rassen en leeftijden kunnen deelnemen, ook pups!

- De community is geïntegreerd in het online leerplatform. Hier kan je kennismaken met elkaar, vragen stellen, reacties plaatsen en inspiratie opdoen.

- Je ontvangt een digitaal werkboek met stappenplannen van de oefeningen als naslagwerk waarin je alles rustig kunt nalezen. (t.w.v. €25)

- In de cursus zitten ook leuke challenges om met jouw hond te doen.

- Incl. bonus - zie hieronder (t.w.v. €196)

- Jouw investering: €120 (i.p.v. €541)

- De cursus is beschikbaar vanaf 18/08.

Ga jij samen met mij de uitdaging aan? Schrijf je dan nu in!

*** BONUS ***

Jaaaaaa, er is nu een super leuke bonus bij deze online cursus!

Heb je extra motivatie en feedback nodig? Dan is dit jouw moment! Als je nu inschrijft, krijg jij 8 weken toegang tot de privé-stories op Instagram van @trainjehondin8weken. Hier krijg je feedback op maat op de oefenvideo's die je doorstuurt. Zo ben je meteen zeker dat je goed bezig bent. Je krijgt dus met deze bonus een stukje 1 op 1 coaching online. Enkel wie is ingeschreven in de cursus en de bonus heeft geclaimd, kan deze stories bekijken!

Wil je graag extra motivatie maar heb je geen behoefte om oefenvideo's door te sturen? Geen probleem! Je kunt leren van de anderen door hun voorbeelden te bekijken wat je een duwtje in de rug geeft om echt aan de slag te gaan. Je krijgt extra motivatie, goesting en reminders om dagelijks met jouw hond minstens één oefening te doen. #trainjehondin8weken

Deze bonus kan je claimen t.e.m. 18/08 en loopt t.e.m. 13/10.

Jaaa, super tof!

Veelgestelde vragen

Mijn hond is al x-jaar oud. Kan ik hem nog iets leren?

Absoluut! De kans is groot dat je hem er een plezier meedoet om iets nieuws te leren. Een ook voor jezelf is het fijn om extra kennis op te doen.

Is deze cursus ook voor pups?

Heel zeker! Mijn training is niet leeftijdsgericht maar ervaringsgericht. Elke hond heeft een andere leertempo. Alle oefeningen worden stap voor stap uitgelegd.

Mijn hond is echt mega koppig. Wat als het niet lukt?

Ik heb al jaren ervaring in het trainen van de meest koppige rassen (Chowchows, Akita's, Shiba's, ...). Je leert met simpele stappenplannen toch het beste uit je hond te halen!

Ik heb nu geen tijd. Kan ik later deelnemen?

Ja hoor! Je krijgt meteen toegang voor onbepaalde duur tot het online leerplatform vanaf je je inschrijft. De cursus is pas beschikbaar vanaf 18/08. Je kunt vanaf dan starten waar en wanneer het je uitkomt. Zeker de moeite om nu in te schrijven als je de bonus (tot 18/08) niet wilt mislopen!

Mijn hond kan al enkele commando's. Is er dan veel overlapping?

Er zijn veel hondentrainers en hondenscholen die op verschillende manieren werken. De ene zegt dit, de andere zegt dat. Ook ik heb een specifieke manier van trainen en omgaan met honden wat voor mij het beste aanvoelt en werkt. Ik leer je geen nutteloze zaken. Je krijgt heel wat tips en tricks om je huidige manier van trainen bij te sturen. Wat je al kent, kan je extra oefenen met meer prikkels in verschillende situaties om de moeilijkheidsgraad op te bouwen en het uitdagender te maken. Er zal dus hier en daar wel overlapping zijn maar dan kan je alsnog kiezen of je iets aanpast omdat het beter bij jou past.

Mijn hond trekt aan de lijn. Gaat deze cursus me hiermee helpen?

Deze cursus focust zich op de fundering van een positieve training voor jouw hond. Je kunt hiermee alvast een start maken. Het kan je namelijk al op weg helpen als je echt nooit of weinig training gehad hebt. Je kunt dan later alsnog een andere cursus volgen waarin ik specifiek focus op het trekken aan de lijn. 1 op 1 coaching is uiteraard ook mogelijk.

Ik heb een andere vraag

Stuur me een berichtje op Instagram @trainjehondin8weken. Dan beantwoord ik je daar en kan ik de vraag hier ook toevoegen!

Schrijf je nu in en ontvang je bonus t.w.v. €19

De bonus is enkel beschikbaar bij inschrijving t.e.m. 18/08.