Stop met trekken aan de lijn

Je snakt naar een wandeling dat ontspannen kan verlopen. Je hebt al vanalles, of misschien helemaal nog niets, geprobeerd. Hoe dan ook, de moed zakt je in de schoenen. Je leest en ziet vaak dat je pijnlijke hulpmiddelen moet gebruiken om jouw hond te doen gehoorzamen, maar je wilt jouw hond helemaal geen pijn doen. Hoe kan je op een positieve manier het contact met jouw hond versterken en zo de wandeling meer ontspannen laten verlopen? Let me help you!

Deze online cursus is momenteel niet beschikbaar. Neem contact op voor 1 op 1 coaching!

  • Ik ben heel blij dat ik heb deelgenomen aan deze cursus. Met enkele eenvoudige ingrepen bied je je hond een duidelijke structuur die zorgt voor een meer ontspannen wandeling zowel voor de hond als voor het baasje. Het is helemaal niet ingewikkeld en alles wordt duidelijk uitgelegd, en dat vooral op een positieve en hondvriendelijke manier! Het feit dat het online beschikbaar is, maakt het haalbaar.
    - Goedele & Rikki

  • Ik ben heel blij dat ik het online traject voor een ontspannen wandeling gevolgd heb. Gust trok enorm aan de lijn en daar zie ik verbetering in. We zijn er nog niet, maar stap voor stap en met jouw tips komen we er zeker wel. Ik vond het heel fijn dat de lessen online gegeven werden aangezien ik van ver kom. Er was voldoende tijd om vragen te stellen en alles was zeer duidelijk. Bedankt voor alle hulp!
    - Elise & Gust

  • Ik heb me ingeschreven met een 6-jarige hond met een grote rugzak. Ik heb veel dingen geprobeerd maar uiteindelijk bij SHIINU terecht gekomen. Mijn eerste indruk was rust en duidelijkheid. Voor ons was dit de juiste energie, altijd positief en rustig zijn. Ik vond de sessies zeer duidelijk en aangenaam. Ik raad het traject zeker aan omdat het belangrijk is om als eigenaar te leren aanvoelen wat je hond voelt.
    - Greet & Poker