Maak een positieve start met je pup

Yay, na lang wachten is het dan eindelijk zover: je hebt net een nieuwe pup in je leven (of verwacht er binnenkort eentje). Proficiat! Dat is behoorlijk spannend, want je wilt het vanaf het begin goed aanpakken en er zijn veel zaken waar je op moet letten, zeker als het voor jou de eerste keer is. Daarom wil je je goed laten begeleiden om een positieve start te maken met jouw pup.

De klassieke hondenschool, met vaak onpersoonlijke, strenge, autoritaire training in drukke overweldigende groepen, spreekt je niet aan. Je wilt helemaal geen robot creëren door te trainen met een slipketting of dun lijntje achter de oren. Een ruk aan de lijn geven als je pup niet luistert is voor jou echt een no-go.

Je wilt graag op eigen tempo met je pup aan de slag, zonder afleiding van een groep. Je vindt het fijn om persoonlijke begeleiding te krijgen zodat alle aandacht naar jou en jouw pup gaat, en je zonder gestoord te worden al je vragen kunt stellen.

Je wilt geen robot van je pup maken, en al helemaal niet op een autoritaire manier met hem omgaan. Je wilt er echt alles aan doen om jouw pup zich zo comfortabel mogelijk te laten voelen bij jou en hem helpen opgroeien tot een stabiele hond.

Je ziet het niet zitten om eerst zelf vanalles te proberen, daardoor waarschijnlijk wat aan te modderen en verkeerde dingen te doen die leiden tot ongewenst gedrag en frustraties.

1-op-1 coaching is voor jou als:

🐕 Je ziet jouw pup als een volwaardig gezinslid en je wilt een sterke band opbouwen.

🐕 Je verkiest een positieve, zachte opvoeding vanuit verbinding, rust en vertrouwen zonder straf, roepen, onderdrukking, pijn, ongemak, fysieke correcties met hulpmiddelen zoals slipketting of dun lijntje achter de oren.

🐕 Je wilt no-nonsense en praktijkgericht trainen om jouw pup te begeleiden in dagelijkse situaties en het vertrouwen op te bouwen.

🐕 Je wilt meteen al je opvoedingsvragen kunnen stellen en duidelijke handvaten krijgen om mee aan de slag te gaan.

🐕 Je wilt hondentaal leren interpreteren om jouw pup beter te begrijpen.

🐕 Je wilt een natuurlijke levensstijl voor je pup en advies over gezonde voeding om zijn groei en ontwikkeling te ondersteunen.

🐕 Je wilt het leertempo van jouw pup volgen zonder hem te forceren.

Je pup leren begrijpen

De eerste maanden kom je met allerlei puppygedrag in aanraking: zindelijkheid, socialisatie, alleen blijven, benchtraining, voeding, happen, opspringen etc.

Zeker als het jouw eerste pup is, dan heb je veel vragen en twijfels. Het laatste wat je dan wilt, is dat iemand jou de verkeerde weg op stuurt.

Het eerste jaar met je pup is veel zoeken, trial and error. Elke hond is anders, er is geen one size fits all. Wil je een sterke band opbouwen, dan is het belangrijk om jouw pup te leren begrijpen, inzicht te krijgen in hoe jij overkomt en op een liefdevolle manier met geduld jouw pup te trainen in dagelijkse situaties.

Met het SHIINU 1-op-1 puppytraject krijg je begeleiding doorheen de eerste maanden met je pup zodat je 100% zeker bent van een goede, positieve start!

Ik neem jou bij de hand

Hi, ik ben Laura Lefebvre, sinds 2019 actief als holistische hondencoach en 9 jaar dogmom van Aiko en Yuki. Ik help je bij een positieve opvoeding en training van je pup.

Ik geef je de juiste inzichten en handvaten om een goede start te maken met jouw pup. Ik zorg ervoor dat zowel jij als je pup je goed voelen in de bewuste keuzes die je maakt en een sterke band opbouwt vanuit wederzijds vertrouwen en respect!

Praktisch

🐕 begeleiding tot 12 maanden

🐕 holistisch en verbindend opvoedingsadvies op maat

🐕 positieve training van praktijkgerichte commando's

🐕 individuele coachingsessies

🐕 puntjes op de i zetten

🐕 onzekerheden/twijfels wegwerken

🐕 ruimte voor persoonlijke begeleiding & vragen

🐕 tussentijdse opvolging en persoonlijke feedback op maat via Whatsapp

🐕 oefeningen met stappenplannen

🐕 het leertempo van je pup volgen

🐕 voorrang om in te schrijven bij de socialisatieworkshops met andere honden

Reviews

Kies je pakket ☟

Inklapbare content

Vanaf wanneer kan ik starten?

Je kunt best zo vroeg mogelijk starten. Als je pup al enkele maanden oud is, kan dit ook.

Wanneer vinden de coachingsessies plaats?

Dat is volledig op maat. Je kiest dus zelf wanneer dit voor jou past. Dat kan elke weekdag van 10u00 t.e.m. 17u00 en op zaterdagnamiddag.

Waar vindt de coaching plaats?

Standaard bij SHIINU Steenweg op Baarle-Hertog 111, 2300 Turnhout. Indien het voor jou niet mogelijk is om je te verplaatsen, dan is het ook mogelijk dat de coaching bij jou thuis plaatsvindt. Hou dan wel rekening met een bijkomende verplaatsingskost.

Ik heb een andere vraag. Hoe kan ik contact opnemen?

Plan een gratis kennismakingsgesprek in via de digitale agenda hieronder of stuur me een bericht op Instagram @shiinu.be.