Positieve en natuurlijke opvoeding en training - laura@shiinu.be - 0477/333.484 - Gratis levering & verzending t.e.m. 5 april: code 'corona'

Over ons

Hi!

In 2014 kwam mijn eerste hond Aiko, een Shiba Inu, in mijn leven. Als 22-jarige hondenleek was dat een hele grote uitdaging.

Ik was er van overtuigd mij goed ingelezen te hebben in honden en het ras. Maar de realiteit bleek anders. Aiko was echt een typische Shiba en ik kwam mezelf tegen op manieren die ik niet verwacht had. 

Ik ging meteen naar de lokale hondenschool, maar hun aanpak beviel ons niet. Het maakte mij onzeker en daardoor kon ik Aiko nog minder goed ‘te baas’. Ik probeerde duizenden adviezen, maakte veel fouten uit onwetendheid, het frustreerde mij en dat werd ik beu. Niets werkte voor ons... 

Dus ik besloot, na mijn bachelor Retailmanagement in 2015, al mijn spaargeld in opleidingen te investeren om zelf zo veel mogelijk te leren over gedrag, hondentaal, training, voeding, therapie, ... en hem (en mezelf) een zo goed mogelijk leven te geven. Zo ontwikkelde ik mijn eigen visie en aanpak dat wél werkte voor ons en groeide het SHIINU-concept.

Fastforward, 5 jaar later, is het mijn missie geworden om op een natuurlijke en positieve manier de gezondheid en het welzijn van jouw hond te optimaliseren en de relatie tussen jou en jouw hond te versterken!

Mijn missie is om op een natuurlijke en positieve manier de gezondheid en het welzijn van honden te optimaliseren en de relatie tussen hond en eigenaar te versterken.

De haakjes in het logo zijn afgeleid van de puntoortjes van Aiko. 
SHIINU is een samentrekking van Shiba Inu en shiatsu (beide van Japanse oorsprong).
De 'shi' verwijst ook naar 'qi' wat 'levensenergie' betekent in het Japans.
Inu betekent 'hond' in het Japans.
De cirkel maakt alles rond.

Begin 2019 is Yuki, mix Chowchow x Akita, er bij gekomen.

Aiko is Japans voor 'adoratie' of 'geliefde'.
Yuki is Japans voor 'gezegend' of 'sneeuw'.

Wil je onze verhalen volgen? Check Instagram of Facebook waar we dagelijks berichten posten @shiinu.be of de SHIINU channel op Youtube.

Wil je kennismaken? Contacteer laura@shiinu.be.

Tot snel!

X Laura

Laura

©  www.tessyhellemans.be