Versterk de relatie met jouw hond op een positieve en natuurlijke manier door meer begrip, vertrouwen en rust te creëren.

1 op 1 coaching

Hondencoach SHIINU Turnhout

Herken jij jezelf in minstens één van onderstaande punten?

 • Jouw hond vertoont allerlei ongewenst en/of vervelend gedrag waar je graag de oorzaak van wilt aanpakken  vb. niet luisteren, opspringen, trekken aan de lijn, blaffen, ... (geen extreme agressie of verlatingsangst)
 • Je wilt dat jouw hond beter naar je luistert zonder streng en hard te moeten zijn.
 • Je hebt een gezin met jonge kinderen en wilt hen beter begeleiden in de omgang met jouw hond vb. grenzen aanleren, hoe communiceren, do's en don'ts.
 • Je ziet jouw hond als een volwaardig gezinslid.
 • Je verkiest een positieve, zachte aanpak vanuit verbinding, rust en vertrouwen zonder straf, roepen, onderdrukking, pijn, ongemak, fysieke correcties met hulpmiddelen zoals slipketting of dun lijntje achter de oren.
 • Je bent het beu om te blijven aanmodderen met allerlei tegenstrijdige tips, visies en adviezen die je her en der leest of hoort.
 • Het welzijn van jouw hond is topprioriteit.
 • Je wilt jouw hond, zijn gedrag, gevoelens en taal beter leren begrijpen, correct kunnen inschatten en leren hoe je ermee moet omgaan.
 • Je zoekt naar balans tussen jou, (je gezin) en je hond en wilt jullie band versterken.
 • Je wilt nieuwe inzichten opdoen in functie van de behoeften van jouw hond en jouw verantwoordelijkheden als hondeneigenaar.
 • Je wilt leren hoe je jouw hond kunt helpen om rustiger te worden.
 • Je wenst persoonlijke begeleiding en praktisch advies op maat van jou en jouw hond om hieraan te werken.
 • Je hebt nood aan duidelijke handvaten, een klankbord om vragen aan te stellen en de puntjes op de i te zetten, zodat je twijfels meteen kunt wegwerken en je zelfvertrouwen kan groeien.

Plan nu een 1 op 1 coaching in via onderstaande groene kalenderknop.

Opvoedings- en trainingsadvies SHIINU hondencoaching

 

Hondencoach SHIINU Turnhout

 

Beter communiceren met jouw hond

Jouw hond heeft duidelijkheid nodig maar daarvoor kan je best zelf ook weten wat je waarom en wanneer doet. Helaas worden er veel foute adviezen gegeven die de relatie tussen jou en jouw hond negatief beïnvloeden. Zo maar wat proberen, of iets toepassen terwijl het niet goed voelt voor jou, is dus geen goed idee. Jullie zullen beide verward geraken met onzekerheid, frustraties en stress als gevolg.

Een hond opvoeden is niet altijd rozegeur en maneschijn. Er valt online veel te vinden waar je zelfstandig mee aan de slag kunt, en er zijn overal goedbedoelde adviezen waar je al dan niet tijdelijk mee geholpen bent of misschien zelfs de situatie door verergert. Zonder de juiste inzichten en veranderingen op maat van jou en jouw hond, ontstaan er vroeg of laat momenten dat je het allemaal even niet meer weet. Indien je hiermee niet aan de slag gaat, zal de situatie escaleren tot een punt dat je liever niet bereikt.

Jouw hond is een volwaardig gezinslid. Je bent er verantwoordelijk voor, staat in voor de opvoeding en ziet hem als je kind. Toch is het belangrijk om de juiste grenzen en regels te stellen die acceptabel zijn voor jouw hond. Door hem en jezelf beter te begrijpen, kan je op een natuurlijke manier de balans herstellen en jullie band versterken.

Zie je op dit moment door de bomen het bos niet meer? Laat me jou dan begeleiden met de juiste handvaten zodat je meteen terug op het juiste spoor zit met jouw hond.

Locatie is in Turnhout. Online via Zoom is ook mogelijk. Slechts in sommige situaties, en afhankelijk van waar je woont, kom ik aan huis (enkel regio Kempen + verplaatsingskost): neem hiervoor eerst contact op.

Prijs: vanaf €98. Je krijgt veel informatie en oefeningen mee tijdens een 1 op 1 coaching. Toch kunnen meerdere sessies mogelijk zijn afhankelijk van jouw situatie en vragen. Zo kunnen we de info en oefeningen stap voor stap verspreiden zodat je niet overweldigd wordt. Ook verlengt dit de opvolging.

Plan nu een 1 op 1 coaching in via onderstaande groene kalenderknop.

Opvoedings- en trainingsadvies SHIINU hondencoaching

 

Hondencoach SHIINU Turnhout

Ontspannen wandelen traject

Dit traject is specifiek voor alle wandelgerelateerde klachten zoals trekken aan de lijn, onrust of angst tijdens de wandeling, uithalen naar andere honden etc, maar ook als jij meer zelfvertrouwen en duidelijkheid nodig hebt om met jouw hond te wandelen.

Met het ontspannen wandelen traject krijg je gedurende +/- 10 weken persoonlijke begeleiding op maat van jou en jouw hond. Het omvat 4 fysieke ontmoetingen van een uur waarbij we meteen in praktijk aan de slag gaan en specifiek inzoomen op jouw fundering waaronder structuur, communicatie, houding, mindset en de behoeften van jouw hond. Mijn honden kunnen worden ingeschakeld naargelang de noden. Incl. kennismakingsgesprek (indien je dit wenst), tussentijdse opvolging, goodiebag, overzichtsboekje en follow up.

Locatie is in Turnhout. Slechts in sommige situaties, en afhankelijk van waar je woont, kom ik aan huis (enkel regio Kempen): neem hiervoor eerst contact op.

Prijs: vanaf €380. Meerdere opvolgsessies kunnen mogelijk zijn afhankelijk van jouw situatie en leertempo.

 • Plan nu een 1 op 1 coaching in via onderstaande groene kalenderknop.

  Opvoedings- en trainingsadvies SHIINU hondencoaching

 •  

  SHIINU hondencoach Turnhout