Ontdek je passie in de hondensector

Honden zijn je passie. Je droomt ervan om hier je beroep van te maken, maar je hebt totaal geen idee wat je precies wilt doen met honden. Er zijn namelijk zo veel mogelijkheden! We gaan samen op zoek naar het ideale vakgebied binnen de hondensector, iets wat 100% bij jou past.

Je wilt 'iets' met honden doen, maar ...

je ziet door de bomen het bos niet meer. Je vindt alles wel leuk. Wat past écht bij jou? Wil je vb. artikelen voor honden maken, hondenfotografie doen of gedragstherapie geven? Wil je honden trimmen, uitlaten of opvangen? Wat heb je daar allemaal voor nodig en bij wie kan je, indien nodig, de beste, professionele opleiding volgen?

Hoe dun je jouw passie uit om tot de kern te komen en je zone of genius te vinden? We gaan dit samen verfijnen op maat van jouw persoonlijkheid, talenten en toekomstvisie zodat je de ruimte creëert om je droom na te jagen. Je krijgt nieuwe inzichten en concrete tools om mee aan de slag te gaan van iemand met jarenlange ervaring in de hondensector.

Ben je op dit moment nog in loondienst maar ben je zoekende? Voel je dat je meer uit je leven wilt halen? Wil je uit de gouden kooi stappen en je leven in eigen handen nemen maar vind je het nog wat eng omdat je niet de juiste informatie hebt? Ga nu op verkenning en plan jouw inspiratiesessie in.

🗸online via Zoom

🗸max. één uur

🗸€80 excl. BTW

  • Voor mij was het gesprek met jou heel verhelderend. Je gaf duidelijk aan dat je flexibel moet zijn als ondernemer, dat je je hart moet volgen en ook moet bijsturen. Je gaf me veel inzichten ook in de wereld van ondernemers in de hondensector en zette me op het juiste spoor. - Evi Lafosse Funimals webshop

Plan hieronder jouw inspiratiemoment met Laura in