Stap voor stap naar een succesvol bedrijf in de hondensector

Elke dag met of voor honden werken, dat is wat je wilt! Je bent klaar om je droom om te zetten in actie, je eerste stappen als hondernemer te zetten of om te groeien met je bestaande bedrijf.

Als eerste hondernemerscoach in België help ik je bij de start, fundering en groei van jouw eigen bedrijf in de hondensector.

Je wilt "iets" met honden doen maar je weet nog niet wat

Honden zijn je passie. Je droomt ervan om er je beroep van te maken, maar je hebt totaal geen idee wat je precies wilt doen met honden. We gaan samen op zoek naar het ideale vakgebied binnen de hondensector, iets wat 100% bij jou past. We analyseren jouw (verborgen) talenten,
persoonlijkheidskenmerken en toekomstvisie en bekijken, indien nodig, welke opleiding hier het meest bij aansluit.

Maak van je passie je beroep

De kennis binnen jouw vakgebied heb je al, maar hoe start je met hondernemen en hoe zet je een stabiel bedrijf op? Hoe profileer je jezelf in de markt? Hoe trek je klanten aan? Je wilt niet blijven steken in een droom of hobby. Je wilt een hondernemingskickstart specifiek gericht op de hondensector waarmee je een stevig fundament voor jouw bedrijf realiseert richting bij- of hoofdberoep.

Ga next level met je honderneming

Je bent al aan het hondernemen in bijberoep of hoofdberoep. Je hebt het gevoel wat aan te modderen en/of te stagneren. Je hebt nood aan een analyse van je bedrijf en bijsturing op vlak van strategie, sales, marketing, funnels, branding, etc. Je verlangt naar een hondernemingsboost op maat van jou en jouw bedrijf.