Hondentaal

Leer de taal van je hond observeren en begrijpen zodat je stress kunt managen.

Dogs do speak, but only to those who know how to listen.

"Kon mijn hond nu maar eens praten, dan wist ik wat hij me wilt vertellen."

De beste manier om hondentaal te leren begrijpen, is door enerzijds te weten waar je op moet letten (theorie) en anderzijds door te observeren (praktijk).

In deze online cursus leer je hondentaal lezen en begrijpen!

Yes, leer me hondentaal!

Je leert

- Wat hondentaal precies inhoudt.

- Welke situaties jouw hond stress geven.

- Hoe je stress, angst en agressie kunt herkennen.

- Hoe je stress kunt verminderen.

- Wat de stressemmer en agressieladder betekent.

- Hoe jij honds kunt spreken.

- Wanneer contact vriendelijk en tof is en wanneer je moet ingrijpen omdat het uit de hand kan lopen (beter voorkomen dan genezen!)

- Verschillende temperamenten en energieën bij honden beter kennen en hoe dit een verschil kan geven tijdens interacties.

- Jouw zelfvertrouwen krijgt een boost door alle voorbeelden in deze cursus. Je leert vertrouwen leggen in de situatie omdat je zowel jouw eigen hond als de andere hond beter kunt lezen en inschatten.

Praktijkvoorbeelden

Intussen heb ik jarenlang filmmateriaal verzameld als hondencoach tijdens mijn groepslessen vermits ik hier een grote nadruk op leg en dus ook mijn expertise in heb opgebouwd. Deze praktijkvoorbeelden bespreek ik met jou in deze online cursus.

Op deze manier leer jij hondentaal observeren alsof je er bij bent, en kan jij zelf met een gerust hart jouw hond contact laten maken met andere honden.

Ik wil hondentaal leren!
 • Ik heb gisterenavond jouw cursus bekeken. Heel interessant! Ik ga vandaag op de verschillende uitdrukkingen van Zorba letten. Mercikes voor de online versie.

  - Rita

 • Ik heb de cursus hondentaal volledig uit. Hoe interessant is hij wel niet! Ik herken veel signalen maar kan de stress nog wel niet altijd wegnemen. Maar de stress-signalen laten me wel een andere kijk nemen op hem en let er enorm hard op!
  - Christina

 • Mooi in elkaar gestoken. Mooie opfrisser voor wie het al kent en voor mensen die zich er nog niet in verdiept hebben een echte eye-opener!
  - Suzy

Praktisch

- Meteen onbeperkt toegang tot het online leerplatform waar je de cursus op eigen tempo kunt bekijken.

- Theorie, tips & tricks om beter te communiceren met jouw hond én jouw hond beter te leren omgaan met andere honden.

- Praktijkvideo's met bespreken van hondentaal.

Ik wil mijn hond leren begrijpen!

Investering

Je kunt blijven negeren of raden naar wat je hond je wilt zeggen, of starten met zijn taal te leren begrijpen zodat je het zeker weet, hier stress mee leren managen en je band versterken!

Deze cursus is een must voor elke hondeneigenaar en goud waard als je meer zelfvertrouwen nodig hebt in de communicatie met je hond. Nu voor slechts €130 (ook in termijnen mogelijk).

Meteen onbeperkt toegang!
 • Ik zag de online cursus hondentaal passeren op Facebook. Die wilde ik wel eens zien! Ik moet zeggen: dit is wat iederéén zou moeten leren die een hond heeft of een hond in het gezin wil opnemen! Heel duidelijk zonder langdradig te zijn. Ik wil deze cursus warm aanbevelen.
  - Sandra

Start nu

Je krijgt meteen toegang zodat je direct kunt starten. Je krijgt ook onbeperkt toegang zodat je alles op je eigen tempo kunt bekijken.

Ik wil meteen starten