Gratis verzending BE en NL vanaf €60 | Gratis levering Turnhout + randgemeenten vanaf €40 | Winkel open op vrijdag 10u-16u

FAQ

Hondencoach SHIINU - TurnhoutMijn hond trekt aan de leiband.

 • Wanneer een wandeling niet ontspannen is, zorgt dit voor heel veel frustraties bij zowel jezelf als jouw hond. Een hele wandelen netjes aan de lijn wandelen, is niet wat jouw hond nodig heeft en druist in tegen zijn instincten. Leer hoe je de wandeling ontspannen maakt met de bootcamp 'trekken aan de leiband'.

Ik heb een puppy/herplaatser geadopteerd

 • Wauw, proficiat! Een nieuw gezinslid is altijd wennen, zeker als je geen ervaring hebt. Je wilt het vanaf het begin juist aanpakken en jouw nieuwe vriend alles geven wat hij nodig heeft. Met het starterstraject 'positief trainen' ga jij voor welzijn, balans en een gelukkige hond!

Mijn hond lijkt veel stress te hebben. Hoe kan ik hem rustiger krijgen?

 • Stress wordt door enorm veel zaken veroorzaakt en vaak heb je niet door wat de aanleiding is. Veel gezondheids- en gedragsklachten ontstaan door stress! Met het (h)ontstress traject ga jij aan de slag om de stress te herkennen, aan te pakken en voorkomen.

Mijn hond blijft niet aan de deur zitten.

 • Een hond die de deur uitvliegt zodra je die opent, al dan niet wonende op een drukke straat... Het kan je een hartstilstand bezorgen! Met privécoaching ga je aan de slag om jouw hond structuur te leren.

Kom je ook aan huis?

 • Ja! Privécoaching kan zowel bij jou thuis (excl. verplaatsingskost) of op het trainingsveld bij SHIINU in Turnhout.

Er zijn verschillende zaken die ik wil aanpakken, maar weet niet waar te beginnen.

 • Neem eerst vrijblijvend contact met me op en dan bekijken we wat jouw wensen zijn en wat je van mij kunt verwachten.

Mijn hond heeft klachten zoals jeuk, allergie, diarree, stinkscheetjes, vieze ademgeur, droge vacht, huidproblemen, lusteloosheid, lust zijn eten niet, ...

 • Een hond die zich niet goed in zijn vel voelt, zal minder goed luisteren. 80% van de gezondheidsklachten ontstaat door verkeerde voeding. Ga voor holistische voeding die zo nauw mogelijk aansluit bij de behoeften van jouw hond. Bekijk het aanbod zonder kip, rund en gluten in de webshop en/of kom langs in de winkel in Turnhout.
Kan ik vrijblijvend met je kennismaken in real life, om te zien of het klikt tussen ons?
 • Dat kan zeker! Op afspraak kan dat op donderdag tussen 10u-18u. Je bent ook zonder afspraak welkom in de winkel in Turnhout op vrijdag van 10u-16u.
  Ik raad je ook zeker aan om mijn social media te volgen, vermits je me zo ook al een beetje beter leert kennen. Klik Instagram en Facebook.

Welke dagen zijn privécoaching mogelijk?

 • Steeds op afspraak op maandag, woensdag en zaterdag van 10u-17u00.

 

Hondencoach SHIINU - Turnhout

 

Groetjes, Laura

Hondencoach Turnhout - SHIINU