Expert in positieve opvoeding, welzijnsgericht trainen en ontspannen wandelen voor honden. Alle rassen en leeftijden welkom.

Aankoop- & voorbereidingadvies

Vooraleer je jouw pup koopt, kan je kiezen om gebruik te maken van de voorbereidingsfase. Op die manier heb je mij als klankbord om je meteen op weg te helpen met alle vragen en verantwoordelijkheden die op je af komen in goede banen te leiden.

 • Waar koop je best wel of geen pup?
 • Waar moet je allemaal rekening mee houden?
 • Wat heb je allemaal nodig?
 • Welk ras past het beste bij jouw gezinssituatie?
 • Wat zijn de ontwikkelingsfasen van een hond?
 • Welke opvoedingsstijl en trainingsmethode pas je het beste toe?
 • ...
Hondencoach SHIINU Turnhout

Een pup aanschaffen en opvoeden is een hele verantwoordelijkheid. Het is een levend wezen met eigen behoeftes, taal, ontwikkelings- en leerprocessen. Waar koop je het beste een pup aan en waar moet je allemaal rekening mee houden?

Een pup verwelkomen kan heel overweldigend zijn. Is het jouw eerste keer? Dan zal je ongetwijfeld met heel wat vragen en twijfels lopen. Laat mij je hierin begeleiden om jou te adviseren, jouw zorgen te ontlasten en bij te sturen/bevestiging geven waar nodig.

Elke pup en situatie is anders dus het is niet altijd evident om algemeen advies van het internet op jouw eigen situatie af te stemmen. Ook aankoopadvies, mee zoeken naar het juiste ras/fokker en jouw gezin/woonsituatie screenen om de juiste match te maken, behoren bij het pakket.

Tijdens de voorbereidingsfase ben ik jouw persoonlijk klankbord en help ik je meteen op weg met al jouw vragen om de zaken meteen juist aan te pakken op een manier die goed voelt voor jou en jouw gezin. Ik oordeel niet, ik help je juist op weg om de komst van jouw nieuw gezinslid in goede banen te leiden. Hierin geef ik jou advies op maat.

vb. wat heb je allemaal nodig, wat is een betrouwbare fokker, welke voeding is beste, welke dierenarts is goed, wel of geen bench, wel of niet op de zetel, algemene tips, wanneer hoeveel eten/wandelen, hoe zindelijk maken, welke regels zijn juist, waar moet je allemaal rekening mee houden, welke wandellijn kan je best wel/niet kopen, mag je snoepjes geven en welke zijn dan de beste, etc...

Je kunt alles zelf uitzoeken en hier veel tijd mee verprutsen of je kunt meteen antwoorden krijgen die zijn afgestemd op jouw wensen en noden.

Locatie:

 • Bij SHIINU, Steenweg op Baarle-Hertog 111, 2300 Turnhout
 • of online via Zoom

Startdata:

Je start wanneer je er nood aan hebt. Je kunt via de knop onderaan deze pagina meteen een afspraak voor privécoaching inplannen.

Dit kan totdat jouw pup bij jou is tot 8 weken. Nadien kan je starten met puppylessen bij SHIINU.

Investering:

 • €89 voor een sessie van max. één uur
 • €149 voor een sessie van max. één uur + onbeperkte opvolging via Whatsapp totdat jouw pup bij jou is.
 • €249 voor een sessie van max. één uur + onbeperkte opvolging via Whatsapp totdat jouw pup 8 weken is.
Hondencoach SHIINU Turnhout