Versterk de relatie met jouw hond door meer begrip, vertrouwen en rust te creëren, zonder dwang, pijn & ongemak.

1 op 1 coaching

Jouw hond is je beste vriend. Maar soms kan het lastig zijn om hem echt te begrijpen of contact te maken met hem, zeker als hij vervelend gedrag vertoont. Misschien heb je het idee dat het niet goed gaat met hem, dat hij veel stress en frustratie ervaart of dat hij niet gelukkig is, maar weet je niet hoe dat komt. Je hebt al vanalles geprobeerd om hem duidelijk te maken dat je iets niet leuk vindt of iets van hem verwacht. Je twijfelt of je wel de juiste aanpak hanteert en dat maakt je onzeker. Jouw hond is ook zoals je kind en je wilt alleen maar het beste voor hem, maar je ziet intussen door de bomen het bos niet meer.

Jouw hond heeft duidelijkheid nodig maar daarvoor kan je best zelf ook weten wat, hoe, waarom en wanneer je iets zegt of doet. Helaas worden er veel foute adviezen gegeven die de relatie tussen jou en jouw hond negatief beïnvloeden. Zo maar wat proberen, of iets toepassen terwijl het niet goed voelt voor jou, is dus geen goed idee. Jullie zullen beide verward geraken met meer frustraties, stress en onzekerheid als gevolg.

Een hond opvoeden is niet altijd rozegeur en maneschijn. Er valt online veel te vinden waar je zelfstandig mee aan de slag kunt, en er zijn overal goedbedoelde adviezen waar je al dan niet tijdelijk mee geholpen bent of misschien zelfs de situatie door verergert. Zonder de juiste inzichten en veranderingen op maat van jou en jouw hond kan je geen positieve veranderingen realiseren.

1 op 1 coaching bij SHIINU is voor jou als:

  • Jouw hond vertoont allerlei ongewenst en/of vervelend gedrag waar je graag de oorzaak van wilt aanpakken (geen verlatingsangst of trauma/agressie).
  • Je wilt dat jouw hond beter naar je luistert, zonder streng en hard te moeten zijn.
  • Je wilt jouw hond zijn gedrag, taal en gevoelens beter leren begrijpen, en zelf ook beter leren communiceren met hem.
  • Je wilt de band met jouw hond versterken.
  • Je hebt een gezin met jonge kinderen en je wilt hen beter begeleiden in de omgang met jouw hond.
  • Je wenst persoonlijke begeleiding en meteen praktisch advies op maat van jou en jouw hond om aan je situatie te werken en de balans te herstellen.

Zie je op dit moment door de bomen het bos niet meer? Stop met aanmodderen met tegenstrijdige tips, visies en adviezen die niet werken voor jou en jouw hond. Laat me jou begeleiden met de juiste handvaten zodat je meteen terug op het juiste spoor zit met jouw hond.

Locatie: Steenweg op Baarle-Hertog 111, 2300 Turnhout.

Prijs: eerste keer €130, vervolgsessies €98. Je krijgt veel informatie en oefeningen mee tijdens een 1 op 1 coaching. Toch kunnen meerdere sessies mogelijk zijn afhankelijk van jouw situatie en vragen. Zo raak je niet overweldigd en kan je stap voor stap werken. Ook verlengt dit de opvolging.

Alle rassen en leeftijden welkom. 1 op 1 coaching is ook mogelijk voor puppy's (duurtijd en prijs afhankelijk van de leeftijd).

Plan nu een 1 op 1 coaching in via onderstaande button.

Opvoedings- en trainingsadvies SHIINU hondencoaching

 

Hondencoach SHIINU Turnhout