Leer jouw hond beter begrijpen

Jouw hond is je beste vriend. Maar je begrijpt hem soms niet zo goed. Er zijn bepaalde zaken waar je tegenaanloopt en weet niet wat je moet doen. Er worden helaas ook veel foute adviezen gegeven die de relatie tussen jou en jouw hond negatief beïnvloeden. Je probeert vanalles maar je voelt je er niet goed bij en dat levert ook niet veel resultaat op.

1-op-1 coaching bij SHIINU is voor jou als

- Jouw hond luistert niet naar jou en/of vertoont vervelend gedrag. Je wilt zijn gedrag beter leren begrijpen en aan de oorzaak werken.

- Je wilt beter leren communiceren met jouw hond. Hoe creëer je een tweerichtingsverkeer?

- Jouw hond trekt aan de lijn en dat vind je heel vervelend. Je wilt een betere afstemming tussen beide creëren zonder hulpmiddelen of fysieke correcties zodat jullie meer ontspannen kunnen wandelen.

- Je ziet door de bomen het bos niet meer. Hoe zorg je voor balans en hoe blijf je consequent?

- Je voelt je onzeker & verward in de training en opvoeding van je hond. Je hebt nood aan meer zelfvertrouwen, structuur & duidelijkheid.

- Je hebt een gezin met jonge kinderen en wilt hen beter begeleiden in de omgang met jouw hond. Je wilt iedereen op één lijn krijgen.

- Je wilt de band met je hond versterken.

- Je hebt net een nieuwe hond en wenst persoonlijke begeleiding met praktisch advies op maat bij de opvoeding en training.

- Je hebt voedingsadvies nodig.

Ik wil 1:1 coaching

1 op 1 coaching bij SHIINU is niet voor jou als jouw hond agressief gedrag vertoont, trauma's of verlatingsangst heeft. Extreem gedrag kan veroorzaakt worden door pijn, dus check ook zeker bij je dierenarts, homeopaat of osteopaat om medische/fysieke klachten uit te sluiten.

 • De persoonlijke aanpak is super. Je doet een paar oefeningen en je krijgt meteen adviezen over hoe je de oefeningen tot een goed einde kan brengen. Soms weet je niet dat je iets fout doet, en kan net dat kleine duwtje in de rug alles veranderen.
  - Lotte & Lucas

 • Het gaat ondertussen heel goed!! Voordat ik bij jou kwam, was ik geen voorstand van de flex rol. Maar sinds ik deze gebruik, zijn onze wandeling zalig! Ik zorg altijd dat ik combineer. Dat ze flink naast mij moet blijven, maar dat ze ook voldoende aan de lange lijn kan. Ze geniet hier zo van! Ik heb er echt veel aan gehad!
  - Dorien & Nora

 • Wij hebben vorige week veel geleerd en veel tips mee gekregen in ons privé lesje van jou en daar beginnen we nu al resultaat van te zien. Positieve opvoedtips van een heel positieve Laura! Topcoach!
  - Liesbeth & Sacha

SHIINU's waarden

- Positieve, zachte training

- Zonder dwang, pijn en ongemak

- Praktijkgericht, no-nonsense

- Persoonlijke aanpak op maat van jou en jouw hond

- Focus op duidelijke communicatie en behoefte-invulling

- Gebaseerd op rust, vertrouwen en verbinding

- Groene, rustige privé-locatie

Ja, dit past helemaal bij mij!

Na de coaching

… Ben jij consequenter en stel je duidelijke grenzen

Dankzij de juiste structuur en vaardigheden stel je consequente, maar zachte
regels en grenzen
, wat jullie beide meer duidelijkheid geeft. Jouw hond weet wat wel en niet oké is en wat je van hem verwacht. Doordat jij meer in je kracht staat en je rol opneemt, weet hij dat hij op jou kan rekenen en accepteert hij jouw leiding op een positieve en natuurlijke manier. Hierdoor ervaren jullie beide meer rust en ontspanning.

… Communiceer jij beter met jouw hond

Je hebt inzicht gekregen in hoe jouw eigen communicatie en houding is t.o.v. jouw hond. De ruis is weg want je bent veel duidelijker en consequenter. Je twijfelt niet meer waardoor je meer in je kracht staat en je zekerder voelt. Jij begrijpt jouw hond en jouw hond begrijpt jou waardoor jullie veel beter op mekaar afgestemd zijn. Het resultaat is meer vertrouwen wat leidt tot een sterkere band.

... Maak jij beter contact met jouw hond en luistert hij beter

Doordat jullie mekaar beter begrijpen, weten jullie beide wat je verwacht en is het makkelijker om contact te maken. Je weet wat jouw hond nodig heeft en hoe je jezelf kunt aanpassen om hem te sturen in verschillende dagelijkse situaties. Op die manier wordt het makkelijker om samen leuke dingen te gaan doen!

 • Het wandelen met Charlie was moeilijk. Hij trok de ganse wandeling aan de lijn en ging in alle richtingen. Dan heb ik gelezen over SHIINU en hoe Laura te werk ging. We zijn heel blij dat we deze stap genomen hebben voor ons en voor Charlie. Laura helpt je op weg met duidelijke tips hoe je het wandelen kunt verbeteren. Nu kan ik met Charlie rustig wandelen en is het een plezier om hem bezig te zien en hoe hij de commando's volgt. Zelfs het passeren van andere honden is al beter. Het boek van Laura is zeker een aanrader. Ik vond het zo boeiend dat ik het in één keer heb uitgelezen. Ik ben blij dat we Laura hebben mogen leren kennen. Laura, ik wil je nog eens bedanken voor je hulp met Charlie. Groetjes Monique

 • We hebben een super leuke privéles gehad waarin we onze puppy een aantal nieuwe commando's aangeleerd hebben die we nu thuis verder kunnen oefenen. Na het trainen was Ginger in onze armen in slaap gevallen. We hebben veel tips meegekregen en ook hebben we wat gezonde snacks meegenomen uit het winkeltje. Laura is echt een super leuke vrouw met enorm veel liefde voor dieren en heel veel kennis die ze kan doorgeven. Echt een aanrader. Wij zijn fan en gaan zeker nog terug.
  - Dave & Ginger

 • De eerste hondencoach waarmee we aan de slag gingen, zei ons dat we niet met Joy konden werken zonder medicatie. Laura geloofde in ons proces en heeft op slechts 3 lessen ons leven al een hele ommezwaai gegeven. We hebben tips waarmee we aan de slag kunnen. Uiteindelijk wandelen wij samen met Joy in plaats van Joy met ons. DIKKE DIKKE merci Laura! Voor jouw fantastische begeleiding en duidelijke tips. Wij raden je met veel plezier aan!
  - Aurelie & Joy

Externe hulpmiddelen zoals anti-trektuig, stropketting, gentle-leader, elektrische band, pinketting, dun lijntje achter de oren, ... en gedragingen vanuit macht zoals roepen, forceren, porren, terugsnokken, agressie en toedienen van pijn als trainingsmethoden worden niet toegepast bij SHIINU.

Praktisch

Via 1-op-1 coaching krijg je meteen de juiste handvaten om jouw hond beter te begrijpen en beter te communiceren met mekaar.

Maak een afspraak: via de digitale agenda kan je snel en eenvoudig meteen een afspraak inplannen.

Locatie: Steenweg op Baarle-Hertog 111, 2300 Turnhout. Wens je dat ik bij je thuis kom of graag online advies? Neem hiervoor eerst contact op.

Prijs: de eerste sessie is €135. Je krijgt veel informatie en oefeningen mee tijdens de coaching. Extra sessies €98.

1-op-1 coaching voor puppy's is een traject vanaf €430.

Yes, ik wil starten!
 • Bij ons leverde het wandelen met onze teckel Esmee problemen op. Vanaf de eerste training met Laura ging het ons beter af. Laura is supervriendelijk, heel behulpzaam en geeft gewoon praktische handvaten waarmee je verder kan. We hebben de training met plezier doorlopen en genieten weer van het wandelen met Esmee. Dank je wel Laura voor de prettige trainingen en goede connectie met Esmee en ons.
  - Richard & Esmee

 • Dankjewel, Laura, voor de fijne training! Zo jammer dat ik je niet vroeger kende, dan was Rocca als pup langs geweest. Maar zo zie je maar Rocca is nu bijna 3 jaar en met de richtlijnen die je gegeven hebt, kan ik op weg! Je hebt een super-aangename aanpak, met oog voor zowel baasje als hond.
  - Patricia & Rocca

 • Hoi Laura! Ik wil je even laten weten dat wandelen echt SUPER goed gaat dankzij jouw tips!!! De wandelingen zijn ZALIG! Raiko laat andere honden met rust, slechts sommige waar hij nog wat op reageert. Wij zijn jou zo dankbaar! We hadden geen betere hondencoach kunnen wensen voor Raiko. DANKU DANKU DANKU!!
  - Isabelle & Raiko

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik starten?

Via de digitale agenda zie je de beschikbare momenten en kan je meteen een afspraak inplannen voor 1-op-1 coaching. Deze agenda vind je hieronder.

Hoeveel kost de coaching?

De eerste sessie is €135. Vanaf de tweede €98.

1 op 1 coaching traject voor pups is vanaf €430.

Zijn alle rassen en leeftijden toegelaten?

Absoluut! Ik sluit niemand uit. Alle rassen en leeftijden zijn welkom. Kijk wel eerst even na of jouw vraag aansluit bij mijn aanbod. Mijn werkwijze en visie staat op deze infopagina beschreven. Twijfel je toch, plan dan eerst een gratis kennismakingsgesprek in of stuur me een berichtje op Instagram (zie onderaan deze pagina).

Kom je aan huis?

Dat is bespreekbaar. Neem hiervoor eerst contact op.

Ik heb nog enkele vragen. Hoe kan ik contact opnemen?

Je kunt een gratis kennismakingsgesprek inplannen via de knop onderaan of rechtsonder deze pagina. Of stuur me een bericht via Instagram voor een sneller antwoord @shiinu.hondencoaching.