Maak een carrièreswitch of boost je bedrijf dankzij persoonlijke ondersteuning en slimme aanpassingen op maat.

Voor vrouwelijke solopreneurs die hun droom willen najagen!

Je bent starter
Je wilt groeien
lauralefebvre

Maak een carrièreswitch of boost je bedrijf dankzij persoonlijke ondersteuning en slimme aanpassingen op maat.

Voor vrouwelijke solopreneurs die hun droom willen najagen!

Je bent starter
Je wilt groeien
Laura Lefebvre ondernemerscoach- en mentor

De juiste start voor je nieuw bedrijf

Whoehoew, gefeliciteerd met het zetten van een van de grootste stappen in je leven: je begint met ondernemen! Je verruilt de veilige haven van je loondienst voor het spannende avontuur van het ondernemerschap. Daar mag je echt trots op zijn!

Je voelt van alles: een gezonde dosis drive en enthousiasme, maar ook de nodige twijfels zoals "waar en hoe begin ik", "ga ik wel genoeg verdienen", "zal het me lukken",  "wat als het misloopt", ... Maar hey, dat is heel normaal. Alleen kennis over je vakgebied is niet genoeg om een succesvol bedrijf te runnen en jezelf als ondernemer op de kaart te zetten. Zorg daarom dat je vanaf het begin de juiste begeleiding krijgt!

Plan nu je gratis matchcall
Via een uitgebreide vragenlijst heb ik inzicht in wat je precies wilt doen en wat jouw doelen zijn.
Tijdens de kick-off gaan we samen aan de tekentafel zitten en stel ik met jou een plan van aanpak op voor alle elementen die je nodig hebt in je bedrijf.
Tijdens de coachingsessies gaan we stap voor stap dieper in op de elementen die jij dient op te bouwen om je droom te realiseren.
cijfer4

Na elke sessie krijg je een verslag waarmee je onmiddellijk aan de slag kunt.

Wist je dat? Ongeveer 80% van de startende ondernemers komt binnen de eerste vijf jaar nog niet rond van hun bedrijf, en 50% stopt zelfs helemaal. Daarom is het superbelangrijk om niet alles alleen te doen en je te laten begeleiden door iemand met kennis en ervaring. Zo zet je de juiste stappen om je droom op lange termijn goed uit te werken.

Heb je een stevige boost nodig om verder te groeien?

Jouw bedrijf draait al een tijdje, je kent de klappen van de zweep van het ondernemerschap. Maar ineens zit je vast. De groei stagneert, klanten zijn moeilijker te vinden, de omzet is niet geweldig en je bedrijf voelt aan als chaos. Inspiratie om vernieuwend te zijn? Die is ergens tussen de administratie en zorgen verloren gegaan. Je bent dus een beetje aan het aanmodderen.

Ondernemen is een rollercoaster vol onverwachte wendingen en een reis van persoonlijke groei. Soms loopt je bedrijf prima, maar verlies je jezelf in het proces, en dat kan net zo verlammend zijn als zakelijke problemen.

Je bent geweldig in je kernactiviteit, maar ondernemen is een vak apart. Je hebt je bedrijf zelfstandig opgebouwd, het runnen gaat echter niet meer vanzelf. Het is tijd om die blokkades te doorbreken met strategische inzichten op maat voor jouw bedrijf en nieuwe kansen te ontdekken die je bedrijf verder laten groeien. Ik help je om weer vol inspiratie je droom verder op te bouwen.

Klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

Let's do this!
Via een uitgebreide vragenlijst heb ik inzicht in je sterktes en zwaktes, en waar jouw groeiopportuniteiten liggen.
Ik analyseer je volledige bedrijf: social media, website, klantenreis, prijszetting, aanbod, ...
Tijdens de coachingsessie(s) gaan we dieper in op de aspecten waarin jij vastloopt in je bedrijf. De coaching gaat door bij SHIINU of online. 
cijfer4

Na elke sessie krijg je een verslag waarmee je onmiddellijk aan de slag kunt.

null

Even voorstellen

Hi, mijn naam is Laura Lefebvre. Naast een bachelor bedrijfsmanagement, heb ik 6+ jaar ervaring opgebouwd in de hondensector als holistische hondencoach en ondernemer met mijn bedrijf SHIINU @shiinu.be.

Na het opbouwen van een kleinschalige hondenschool, winkel, webshop, online academy en het schrijven van 2 boeken werd het tijd om al mijn kennis en ervaring door te geven aan andere ondernemers. Ik richt me op alle elementen binnen je bedrijf waar je als solopreneur mee te maken krijgt.

Heb jij strategische, praktische of administratieve ondersteuning nodig bij het starten of groeien van je bedrijf?

Go for it!

Van het verstevigen van je fundamenten en het verduidelijken van je branding en marketingstrategie tot het verbeteren van je aanbod, coaching- of salesskills en communicatievaardigheden of ondersteuning bij het uitwerken van nieuw aanbod.

Van het verstevigen van je fundamenten en het verduidelijken van je branding en marketingstrategie tot het verbeteren van je aanbod, coaching- of salesskills en communicatievaardigheden of ondersteuning bij het uitwerken van nieuw aanbod.

Reviews

null

null

Ontdek een nieuwe manier van ondernemen die beter bij je past door je bedrijf op een authentieke, creatieve & slimme manier vorm te geven. Zo kan jij doen wat je graag doet vanuit flow, rust en vertrouwen. WIN WIN!

Laura Lefebvre

All-in coaching

€ 1.500,-

excl. btw

  • 6 sessies verspreid over 3 maanden
  • een sessie duurt 90 minuten
  • na elke sessie een verslag met actiepunten via mail
  • online via zoom of offline bij SHIINU in Turnhout

Indien je hierna extra losse sessies wenst, kan dit aan €250,- excl. btw

Losse coachingsessie

€ 275,-

excl. btw

  • sessie van 90 minuten
  • er wordt een specifiek aspect aangepakt dat jou bezighoudt
  • verslag met actiepunten via mail
  • online via zoom of offline bij SHIINU in Turnhout