Steenweg op Baarle-Hertog 111, 2300 Turnhout | Gratis levering & verzending vanaf €60

Gezonde homebaked hondenkoekjes

Kies voor een homemade knabbel voor jouw hond mét gezonde ingrediënten en zónder onnatuurlijke toevoegingen!

De meeste koekjes die je in de winkel vindt, zitten boordevol ongezonde ingrediënten en -toevoegingen die op lange termijn schadelijk zijn voor de gezondheid en het gedrag van jouw hond. Er zitten veel bewaarmiddelen en kleurstoffen in, mogelijks zelfs suiker en zout, zodat ze er zo leuk mogelijk uit zien en zo lang mogelijk verkoopbaar zijn! Puur uit commercieel oogpunt dus...

Bij SHIINU primeert steeds de gezondheid van jouw hond! Daarom maken we in de SHIINU's barkery zelf hondenkoekjes zodat we 100% zeker zijn welke ingrediënten jij aan jouw hond geeft.

De koekjes van SHIINU zijn steeds vers en huisgemaakt. Ze bevatten enkel gezonde ingrediënten die een goede aanvulling zijn op de dagelijkse voeding van jouw hond. Gluten- en lactosevrij, zonder suiker, zout, onnatuurlijke kleurstoffen, smaakversterkers en bewaarmiddelen - wat zelfs voor honden met gevoelige maag/darmen of allergieën een grote meerwaarde is!

Ze bevatten ook geen vlees, dierlijke bijproducten of vleesmeel.

Ik heb een heel gevoelige maag en darmen dus ik kies bewust de ingrediënten uit zodat ik er zelf ook van kan proeven om zeker te zijn dat ze wel degelijk lekker zijn. De koekjes zijn zodanig gezond, dat je er zelf ook van kunt eten!

Proef dus gerust zelf eens van de koekjes zodat je ook weet wat je geeft aan jouw hond. Misschien vind je ze een beetje flauw, dat komt omdat er geen suiker, zout of smaakversterkers in zitten. Je proeft dus puur de ingrediënten zoals jouw hond ze proeft.

De koekjes zijn ideaal om mee te trainen of als lekker en gezond tussendoortje. Helemaal onderaan deze pagina vind je een uitgebreide beschrijving van de gebruikte ingrediënten.

Ingrediënten

Spirulina is een blauwgroene zoutwater-alg. Het bevat een hoge concentratie aan vitamine A en B, een paar essentiële vetzuren, bèta caroteen en is rijk aan eiwitten en mineralen. Spirulina heeft heel wat bewezen gezondheidsvoordelen zoals ontstekingsremmende eigenschappen, verlaagt de bloeddruk, reguleert de bloedsuikerspiegel, ontgift het lichaam, verbetert de spierkracht, versterkt het immuunsysteem en ondersteunt de lever. Geleerden vermoeden dat spirulina één van de eerste plantvormen op aarde was.

Rode bietenpoeder - Rode bieten worden al vele millennia geteeld als groente in alle klimaten. Het sap wordt gedehydrateerd en vermalen tot een helder rood poeder. Rode bieten zijn zeer voedzaam.

  • Bevat vezels, eiwitten en enzymen.
  • Verbetert het uithoudingsvermogen
  • Bevordert de afbraak van koolhydraten, vetten en eiwitten waardoor jouw hond meer energie krijgt

Kurkuma is een specerij dat gemaakt wordt van de wortel van de Curcuma longa plant. Kurkuma ontstaat door de wortels van deze plant te koken en vervolgens te drogen en te vermalen.

  • ontstekingsremmend
  • natuurlijke pijnstiller (goed tegen reuma en artrose)
  • bevordert de spijsvertering
  • werkt ontgiftend
  • kan het geheugen verbeteren
  • helpt tegen depressieve gevoelens
  • gaat veroudering tegen
Biologische eieren zijn een goede bron van eiwitten en bevatten vitamine A, B, D, E en foliumzuur. Daarnaast zitten in eieren nog antioxidanten en mineralen zoals ijzer, zink en selenium. Daardoor dragen ze bij aan de werking van het immuunsysteem. Bovendien bevorderen ze de productie van rode bloedcellen. Die zijn noodzakelijk om zuurstof in het lichaam te transporteren dat zorgt voor een optimale werking van de spieren en organen. 

 

Kokosolie.

Kikkererwtenmeel

Boekweitmeel - Gluten/lactose-vrij - is ideaal voor honden die allergisch zijn. Bovendien ben je ook zeker dat ze hierdoor geen allergie voor tarwe kunnen ontwikkelen, aangezien een overdaad dit juist kan opwekken. Tarwe zit vooral in de meeste brokken.

De hondenkoekjes van SHIINU zijn gluten- en lactosevrij, en bevatten geen onnatuurlijke toevoegingen zoals suiker, zout, kleurstoffen, smaakversterkers en bewaarmiddelen!

Bekijk hier het gamma.